AKTUELNO

Haos se nastavlja.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Svađa bivših verenika se nastavila u istom ritmu. Davidu Dragojeviću prekipelo je, te je počeo da navodi pred širokim auditorijumom šta je sve činio za Aleksandru Subotić, njegovu bivšu verenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Šta sam sve radio za tebe, ti si prva osoba. Čovek koji te je maltretirao, dete koje je dolazilo kod mene kući. Sklanjao sam te od svega. Dete je živnulo, ti si ta koja je nemarna bila prema detetu. Više je kod njega bilo dete, pa kod Karađorđa po dvadeset dana... - vikao je David.
Da li su fanovi plaćali čuvanje tvog deteta - upitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, to nije istina. Plaćala je njegova mama - odgovorila je Aleksandra.
Fanovi su plaćali renoviranje kuće... - dobacila je Ljuba Pantović.
20.000 kada si dobila na ruke, nisam ni dinar uzeo od tebe. Otišao sam u Ameriku. Otišao sam i vratio sam se posle 5 meseci. Ti si tri i po meseca haos pravila! Ti si napravila ovo sve - dodao je David.

PROČITJATE JOŠ: Ne mogu više da se kidam: Mina Vrbaški UTUČENA ZBOG MARKA?! Nije želela nikoga da vidi, samo je OVOM ZADRUGARU dozvolila da joj se približi (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'