AKTUELNO

Markovićeva smatra da Dragojevićevo ćutanje o simpatijama prema Koraćevoj nije korektno prema Subotićevoj.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Naredno pitanje je Aleksandra Subotić uputila Zorici Marković koja je bila svedok njihove ljubavi. Naime, ona je zahtevala od pevačice da joj objasni kako komentariše to što njen bivši dečko komplimente i obećanja koja je njoj davao sada daje drugoj devojci, Ani Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je iznela sve dobre strane njihove veze, a potom i loše koje su doprinele da se njihov odnos okonča prevarom i raskidom.

Na sve to što je David nazivao gušenjem, došle su i svađe Ljube i Karađorđa preko Aleksandrinih leđa. To je doprinelo do toga do čega je došlo. Ti i Ana se navodno družite. Meni je to perfidno, a svi znamo da se jedno drugom sviđate. Ti negiraš to pred novinarima. Samo te krivim što devojci nisi rekao sve na vreme. Nemoj sad da se vadiš - poručila je Zorica Davidu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRETRNULI OD STRAHA ZBOG ALEKSANDRINOG POVRATKA: Ana i David POKUŠALI BEKSTVO iz Zadruge! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'