AKTUELNO

Markovićeva smatra da je Đurkovićeva snimila pesmu o Luninim ljubavnim problemima samo da bi privukla njene fanove.

Odnos Zorice Marković i Suzane Perović je zahladneo onog trenutka kada je ona javno iznela mišljenje o njoj, ali i o Zlati Đurković. Pevačica je osudila Pinkovu zvezdu koja je rekla da su Suzana i Miki Đuričić imali s*ks na velelepnom imanju, a ne toaletu, da bi se kasnije povukla.

Ovo je Zoricu i te kako iznerviralo, pa je imala potrebu da priča sa Suzanom, izvini joj se za reči koje joj je rekla i otvori joj oči rekavši šta zamera Zlati.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što sam imala da kažem da ti privatno nisi takva, a što si ovde takva, ti to najbolje znaš. Kad kažem da si cicija, takva napolju nisi. Čoveka sa kojim imaš decu, znam mnogo pre tebe. Nikada nisam po gradu čula nešto loše - započela je Zorica.
Ti i ja nismo u svađi, je l' tebi to jasno - prikidala ju je Suzana.
Moje komentarisanje tebe počinje od tog momenta. Jesam li se ja ikad domunđavala sa Zlatom? A vi konstantno pričate. Retko kad da se meni Zlata obrati, a i ti. Moje mišljenje je da između vas postoji pritajeno, žensko rivalstvo. Ja prevaru nijedne vrste neću podržati. Nastaje problem kada Zlata kaže da nije bilo s*ksa ovde nego onde. Ona je mene uvukla u tu priču. Ona od toga beži, a treba da kaže: "Jesam, zato što sam tako mislila" - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆAM GRIŽU SAVESTI, BOLJE DA BUDEŠ SA MINOM: Eleonora otvorila sve karte, pa rekla Marku Markoviću da NE ŽELI VEZU sa njim! (VIDEO)

Potom se Zorica prisetila svađe između nje i Suzane koja je nastala zbog hrane. Markovićeva se ogradila da Suzanin odnos sa Mikijem nikad nije komentarisala za razliku od Zlate, a onda se osvrnula i na još neke situacije koje je zamerila Đurkovićevoj.

Napisala je pesmu za Lunu kako bi pridobila fanove, ima pravo na to. Dođe ovde i ne provodi vreme sa njom. Onda odvede Maju u kupatilo i kaže joj: "Nemoj od Lune da praviš žrtvu", tu je ona stala na Majinu stranu - pričala je Markovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'