AKTUELNO

Marijana i Aleksandra su se složile sa njom.

U toku žurke Marko Petrušević se previše opustio pa je prišao Marijani Zonjić i uhvatio je za grudi i pokušao da to isto uradi Staniji Dobrojević, koja nije mogla da veruje šta je snašlo. One su odmah napustile žurku, pa je u spavaćoj sobi nastao haos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On meni ne bi prišao da nije prišao tebi. Naravno da ću da napustim žurku. Pijandura mi prilazi tako. U realnom svetu ne može takav ni da mi priđe. Nema to veze sa sobom. Poludela sam. Kakav je to način. Ja sam se sklonila zbog njega, ne zbog tebe. Fuj, dno dna. Šta sve neću doživeti ovde - iznervirano je Stanija govorila, dok se Marijana osetila krivom.

Stanija je govorila da se to ne bi dogodilo da ona nije bila pored nje, ali da isto tako ne bi mogla da kontroliše njegovo ponašanje u svakom slučaju i da ne treba da se oseća krivom.

Nisam ja kriva što je meni prišao. Uvek kada popije, on se meni obrati i pipa me. Boli me d*pe za Petrućija. Lazar je pokušavao na sve načine da ga skloni. On pokazuje nešto ružno. Mislim, ne mogu da verujem što se na mene kači - govorila je Marijana, a onda je Aleksandra nastavila da ga komentariše:

Foto: TvPink Printscreen

On i preko dana vređa. Ono jutro je Marijani govorio svašta. Dno dna su, Aleksa i on, zamisli na šta su sve spremni. Samo spopadaju devojke. Kakvi su to muškarci - govorila je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marijana Zonjić

#Marko Petrušević

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'