AKTUELNO

Brutalno su se isprozivale.

U dobro poznatom terminu, kao i svakog petka u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sedma sila nije imala milosti pa je sledeće pitanje bilo za Staniju Dobrojević. Njih je zanimalo kako se ona osećala dok su zbog nje raskidale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Krivo mi je bilo. To je sve kopija Lune. Ne znam ko može da padne na Sanjino foliranje. Ona folira vezu i voli muškarce. Iskreno bilo mi je žao na trenutak. Lomila je tako napolju da bi se ja osetila loše. Da Sanje nema ovde, Jovana bi mene gotivila pre svega - došla je do zaključka Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si toliko glupa. Ne možeš da kažeš da ti je krivo, a posle da kažeš da sam folirantkinja. Ne mogu više da je demantujem - govorila je Matora nakon što je Dobrojevićeva rekla šta ima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Uspela sam da Stanija priča toliko o meni. Ja sam svoju vezu dokazala i pokazala. Borim se sama sa sobom zbog nekih drugih stvari. Stanija nikada neće moći da me zgazi - pričala je Sanja,a onda je novinar pitao Staniju da li smatra da je Stankovićeva ljubomorna na nju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je ljubomorna na mene. Želi da bude ja. Nemoj ljudi da idete putem kojim je Sanja išla. Završite fakultete, obrazujte se. Mene je ova kuća napravila - govorila je Stanija, a onda je Sanja priznala šta je sve radila u životu:
Ja sam radila promocije, radila u klubu. Vozim polovnog Fiću, ja sam sebe izgradila. Niko me nije gurao kao nju. Nikoga sa strane imala nisam, sve sam priznala i rekla. Ne znam šta hoće više od mene. Ne interesuje me - priznala je Stankovićeva za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Stanija Dobrojević

'