AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Tokom večerašnjih nominacija, zadrugari su napravili kratak predah a kada se voditelj Ognjen Amidžić vratio u Belu kuću, reč su imali potrčci Marko i Stanija. Dobrojevićeva, kao prvi nominovani zadrugar, imala je potrebu da se obrati svima, dok je Miljković želeo da iznese svoj stav o raskidu sa Lunom i komentarima na račun videa

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče današnjih nominacija, ubedljivo idem u zatvor. Uspeli su da me zbune, jer prošli put su bili protiv Pavla, ali izgleda je Marko omiljeniji ovde. Konačno mi je drago da znam ko mi šta misli u Zadruzi. Samo želim da kažem da konkurecniju nemam. Nebitno je da li ću pobediti ili ne, drago mi je što su me Veliki šef i šefica pozvali da budem deo ovog projekta. Meni je ovo bio izazov, uvek ja izvučem neku pouku. Hvala Bogu nije me odgajala ulica, imam divnu porodicu - surovo iskreno je bila Stanija.

Posle Stanije, reč je dobio i Marko Miljković koji se osvrnuo na sinoćnu emisiju kada je zadrugarima pušten snimak raskida sa njegovom devojkom, Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Dosta njih se osvrnulo na taj klip koji smo gledali sinoć kada sam ja bio malo grublji prema Luni. Uopšte nije na mestu to što sam joj rekao, ali jesam bio grub jer sam osetio potrebu. Kada sam video da ona ni u jednom trenutku nije mene nešto okarakterisala loše kao gada, kakav sam i bio. Bio sam i hladan, ali to je moja priroda. Samo je suze ronila, nažalost. Ja sam odlučio da nam dam, a ne da joj dam još jednu šansu. Što se tiče klipa, to je neko moje mišljenje. Znam da me dosta ljudi osudilo i znam da sam ispao gad, ako slučajno nekad u budućnosti se desi da raskinemo, ja ću sigurno biti gad, razlog neću da vam otkrijem, jer mislim da tako treba - ispričao je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: Obe su se VRTELE oko Marka, a sada su jedna drugu podsetile na AFERE: Dorotea htela da ponizi Staniju, pa se prepucavale zbog Miljkovića! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'