AKTUELNO

I Zonjićeva je bila iznenađena zbog ovoga.

U toku nominacija pojedini takmičari iskoristili su priliku da za stolom i pred svima otkriju šta misle o Marijani Zonjić i Marku Petruševiću Petrućiju između kojih će se ove noći doneti odluka o tome ko će biti nominovan.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Nadežda Biljić saznala da je Marijana provela noć sa manekenom Tomislavom Panićem, iako je znala da je pre toga imao aferu sa njom, ona je ovom prilikom prokomentarisala njihov postupak.

Ja sam doživela situaciju da meni prilaze ljudi i da mi govore da je Toma prilazio Marijani i da su bili zajedno u izolaciji. Prosto mi je neverovatno da neko istu tu devojku pljuje najstrašnije moguće i da posle toga završi sa njom. Pritom, kod te iste devojke on pljuje mene. Osećam se bedno. Opet, ja razumem kad ti se digne, pa gledaš u koju ćeš rupu prvo da ubaciš. Šta se ti ubaciješ?! Ti si upravo rekao da ja ne smem da je nominujem. Toliko si jadan - rekla je Nadežda koja je ušla u raspravu sa Tomom.

Foto: TvPink Printscreen

Glumiš...Molim te, Nadežda, smeješ se. Taj tvoj rijaliti... Jesi ti ljubomorna na Marijanu?! Jesi zaljubljena u mene - pitao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pitala sam te šta glumiš?! Okej... Što se Marijane tiče, ne znam zašto je lagala i predstavljala ga kao se*sualnog manijaka, a na klipu smo videli da nije tako. Čisto bih htela da joj kažem da ako ima emocije, treba da ih prizna. A što se tiče mojih emocija prema njemu, imam 30 godina i mogu da se nosim. Neću nominovati Marijanu, jer nijedno parče ku*ca nije vredno da se ja svađam - zaključila je Nadežda.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'