AKTUELNO

Nije štedela reči!

Zorica Marković, Zlata Đurković i Suzana Perović pile su prvu jutarnju kafu i razgovarale o sinoćnom dešavanju tokom emisije "Pretres sa Milanom". Tokom prošle noći, Miki Đuričić doživeo je svoj vrhunac, te je besneo po Beloj kući, zbog čega je i oštro kažnjen.

Poznata po svom britkom jeziku i otvorenosti, Zlata je kiptila od besa sve vreme tokom razgovara, dok je Zorica objasnila zbog čega se sve desilo, te je okrivila pčelara iz Kupinova.

Foto: TvPink Printscreen

Protiv koga da se borim? Protiv vetrenjača! Kome da se dokazujem? Mami svojoj? Blamiraju i mene i nju i ceo sistem! Bolje bi bilo da me puste na miru! To je sve što imam da kažem! Ja neću ništa ovo zaboraviti! Niko ih ne dira, ne omalovažava, samo da me puste na miru! Nemam dalje šta da pričam - besnela je Zlata.
Nervozu je uneo Miki Đuričić, kako je ušao u kuću, on je sinoć bio nemoguć. Suzi, nebitno zbog čega, ali čovek nema kontrolu, kao razjareni bik, celu noć je pravio sr*nje! Nije stalno takav, vaša veza je bolesna, nervirate jedno drugo. Vi ste posebna priča, ja nemam ništa protiv. Ne folirate se, niti išta. On je sinoć rekao da će sve da nas pobije. Njega se ovde 98 posto ljudi plaši. Cela noć je bila puna tenzije, puna svega. Bilo mi je sve fuj - ispričala je Zorica.

Da podsetimo, Đurkovićka je doživela nervi slom kada je tokom emisije optužena da je njena ekipa varala u nedeljnom zadatku tokom kog su zadrugari trebali da skinu kilograme. Zlata je optužena da je koristila suplemente za klistiranje, te je zbog toga celo jutro besna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRELI TRIO: Zadrugarke zavodljivo mešale kukovima! Luna pokazala zavidno iskustvo u TVERKOVANJU! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video - prilogu koji se nalazi u nastavkzu teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'