AKTUELNO

Ne može da prežali što zadrugar nije u rehabu.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Rekla si Mikiju da vi prekinete tri bi navalile na njega, koje su te tri zadrugarke i odakle ti ideja da ljubomorišeš na Mariju Kulić - bilo je naredno pitanje za Suzanu Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Bože sačuvaj, to Miki i ja kad se šalimo to ja pričam. To za Mariju je isto šala. To sam rekla "Baš si našao Mariji da se šališ". Ja njega namerno podbadam jer ima tri miljenice, to je šala, to je bezazleno - rekla je Suzana.
Nisam znala da mene upliću u te stvari. Ja sam tad kad je bila kupovina sela kod Mikija jer je bila hladovina, pričali smo o nekim drugim stvarima. Ja Mikiija nikad nisam gledala kao muškarca jer smo se svi porodično smejali njegovim šalama, meni nije simpatičan da me u tom smislu povezuju sa njim. Ja sam u braku, nikad ne bih takve stvari uradila, pogotovo u rijalitiju. Ne bih sebe ponižavala, imam decu - objasnila je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se umešao i David Dragojević koji je objasnio da zaista postoje ljubavne vernice između Mikija i Marije.

Sad vidimo kako se Marija pravda, znam kako je dočekala Mikija sa oduševljenjem. Ona voli kad priča sa njim. Imala je Suzana razloga za ljubomoru. Ovim pravdanjem pokazuje da tu ima nešto - reklao je David.
Od kad je Miki otišao moja majka je u depresiji, kaže "Sve me podseća u rehabilitaciji na Mikiju", ona više nema volje ni za čim. Neće ni da se šminka dok se Miki ne vrati - navela je Miljana Kulić, iako je Marija rekla da je njena ćerka ironična.

Foto: TvPink Printscreen

VPROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

Ovo ti nije šala, ovo gledaju milioni, neko neće shvatiti kao ironiju. Kad sam ja spomenula Mikiju. Može da se šali David, ali ti ne možeš - bila je besna Marija na svoju ćerku.
Ti si očigledno glupa kad ne razumeš. I tebi je inteligencija očigledno 0 kad ne može da se šali sa tobom - odbrusila je Miljana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'