AKTUELNO

Morala je da prizna.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Naredno pitanje bilo je za Anu Korać, koja je progovorila o krivici koju pominje kad god ima priliku. Međutim, tokom izlaganje Koraćeve, uključila se i njena ljuta rivalka, Aleksandra Subotić, koja ju je suočila sa činjenicama.

Foto: TvPink Printscreen

Kako to misliš da ti nisi ti kriva za sve što se dešava - glasilo je pitanja.
Mislim da nisam kriva, mislila sam da sam za svaku situaciju ja kriva i za njegovu svađu i za njenu. Ja sam kriva što sam ušla u vezu sa njim, ja sam znala njihovu priču, ta porodica, ludilo, ali ne mogu ja biti kriva za sve, iako nisam bila tu - odgovorila je Ana.
Da li je to vrsta taktike - postavio je podpitanje voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ako svi imaju taktiku, ja nemam. Ja kad budem bila kriva, ja ću to i reći. Ja jesam kriva što sam ušla u vezu sa njim, a znala sam sve, ali nisam kriva za sve. On je rekao da želi da ide u "Amidži šou", njega je ona zvala na kapiju i on je rekao da neće da ide i ostao je na krevetu. Ja sam tu ležala na krevetu, nisam mu ništa rekla. Ja sam to razumela, ali ako nije želeo da ide, to je trebao da kaže u startu, a ne 5 minuta pred početak emisije. To kad se svađamo, svi nešto govore da sam ja kriva za njihove neke svađe. Nije on ostavio nju zbog mene, već zato što mu je bilo loše, otkud znam više. Imali su nekih problema - izjavila je Ana.
Ja ne znam u kom si ti rijalitiju! Priča devojka gluposti sve vreme, niko njoj nije rekao da je ona za sve kriva. To je neka enormna glupost! To jeste neka njena taktika, ti jesi dala njemu znake, ti jesi flertovala sa njim, svesno si to uradila, svesno si mu ušla u krevet. Rekla si da ti se dopada i da bi imala s*ks sa njim, normalno je da ću ja poludeti, jer on ne reaguje na to. Ako furaš tu priču da si fina, nastavi sa tim - ubacila se Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

Miljana Kulić ustala je i prokomentarisala ljubavni trougao, te ih je uporedila sa pričom iz ,,Zadruge 1" koja se desila između Lune Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'