AKTUELNO

Sve mu je sasula u lice!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

U sledećem klipu akteri su bili Luna Đogani, Ljuba Pantović i Mina Vrbaški, koje komentarišu Marka Miljkovića na negativan način, a Luna opet spominje da je Marko izdao.

Foto: TvPink Printscreen

Ne smatram da je to što je spomenula vrsta izdaje. Njen alkohol je doveo više puta do problema. Nisam to hteo da izgovorim, izgovorio sam sad. Ovo ostalo ne znam šta bih komentarisao. Ne bih da se ponavljam. Neka priča, što bi mi bilo teško - ispričao je Marko.
Meni je ovo toliko smešno, sad on opet pominje alkohol. To je jedino njegovo pranje od ovih sr*nja, da kaže da sam ja pila. Drago mi je da mi želiš loše, ja tebi želim dobro. To pokazuje kakav si ti čovek. Ja sam znala da ćemo mi raskinuti, ali sam htela da se rastanemo kao normalni ljudi. A ne da ustane ovde i kao klošar neki raskine, da bude baja, da mu se svi dive. Nemam šta da pričam o njemu. Nikoga ne voli, on voli samo sebe. Svi ti koji hoće preko moje grbače, oni gube, a ne ja. Gube mene. Ja kada volim, volim do kraja i ljubav koju pružam ne može da zamene nijedne s*se, nijedno d*pe, nijedna v*gina, retko koja ima srce kao što imam ja - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'