AKTUELNO

Primetio je da nije srećna u poslednje vreme.

Lepi Mića primetio je Anu Korać i Davida Dragojevića kako se maze u krevetu, zbog čega je odlučio da im priđe. Tom prilikom on ih je podsetio na svađu koju su imali u utorak veče zbog Davidovog gostovanja u emisiji "Amidži šou" sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Mića je pred Davidom podsetio Anu na razgovoru koji je sa Koraćevom vodio u momentima kada su bili u svađi. Mića je istako i kako mu nije jasno da su se Ana i David posle svega pomirili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ga vređala. Psovali smo se zbog onoga što je tamo rekao: "Naravno da ne, nema problema". Nikad u životu nisam rekla da je debil. Šta sam ti reka? Odlično znam šta sam ti rekla u rihabu. Tu smo jedino pričali. Rekla sam da mi se sve sviđa kod Davida, osim toga što me nervira - govorila je Ana Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi ti psovala Davida što neće da ide? Šta si meni rekla onda? Rekla si: "Neću mu se obratiti". Znate šta će sve da bude još, morate da budete spremni na to. Vi imate milion problema. Ja sam mnogo ljut na Anu. Ona se peca na neke stvari, a ne treba i te kako da se peca - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je meni odvratno to što je on uradio, ali sam mu rekla da ukoliko ponovi to da mu se neću obratiti. Pogrešio je, okej, razumem ga - dodala je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'