AKTUELNO

Nije ga štedela!

Luna Đogani i ovu noć provodi u hotelu, gde se oporavlja posle brutalnog raskida sa Markom Miljkovićem.

Tokom večerašnje žurke mnogi zadrugari su dolazili kod Đoganijeve kako bi joj pravili društvo, a najčešće je kod nje bio Savo Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Luna se ponovo prisetila zbog čega je došlo do raskida sa Markom, ali je objasnila da je i ovaj rastanak sanjala, kao i onaj koji joj se dogodio u prošloj "Zadruzi" sa Slobom Radanovićem.

Sad za Marka, svaku drugu noć sam sanjala, svaku noć sam sanjala da me vara sa drugim devojkama, kako se igra sa mnom. Sa Stanijom, Doroteom, mene moja intuicija nikad nije prevarila. Ja sam sa Slobom bila najsigurnija osoba na svetu. U dubini te ljubavi sam osećala da to nije kraj, ja nisam to priznala. Nisam ja to prizvala. Od početka sam znala da mu ja nisam dovoljna i da gleda druge devojke. Sad uzmi i izj*bi je, a ne da se svađaš sad sa njom, ja sam sama, mene će da prođe. Na kraju, Luna namagarčena. Dosadila sam mu, da igra sa mnom, da mu sedim u krilu, ponašao se kao da jedva čeka da mu ustanem iz krila. Nije mu zanimljivo da bude sa mnom, dobio me, imao me, video je da ga volim mnogo i to je dosadno. Ja sam to u svojoj glavi raskrstila, na početku sam mu bila s*ksi - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pa o tome ti i pričam, ti si ovde i te kako razumna i znala si da to možda nije osoba koja tebe zaslužuje, ali si odlučila da guraš dalje. Kao što sam ti objasnio, video sam kako funkcionišeš, ja kao drug kome je stalo do tebe, meni je najbitnije da si ti srećna. Ali kada vidim da te neko ponižava, smatram da kao do sada, treba da zaboraviš, staviš tačku, ideš dalje. Milion novih stvari te čeka napolju. A on će da se kaje za nešto što je izgubio - naveo je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Zola nije znao šta ga je snašlo! Miljana iznenada podigla suknju i pokazala svom dečku GOLU ZADNJICU, on ostao u šoku! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'