AKTUELNO

Tomićeva je otkrila da ju je Sanja prekorevala zašto ona nije muško

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković nakon emisije ,,Pitanja gledalaca", osamile su se, gde su nastavile svoju raspravu. Kako je već poznato, tokom prošle noći, Sanja i Matora došle su u ozbiljan sukob zbog Stanije Dobrojević, što se večeras samo nastavilo.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se život raspada, a ti se smeješ sa Draganom! Svađa je nastala sinoć, jer si se malo napila! TI jedno, ja drugo! Smrdela si na pivo! Jovana nisi ništa jela pre toga - započela je Sanja.
Ma to što je Dragana dobila jaje od Pavla, a ona uzela i pocepala. A je l' to razlog za onakvu svađu? Vrlo je ružno što govoriš da sam bila pijana, ja sam uzela roštilj na žurki. Ti si od muškarca želela ovo sve, ali ti ne možeš da se pomiriš sa činjenicom da ja nisam muško, tebi predstavlja i naš seks. Je l' tebi odgovara naš s*ks? Ti znaš šta meni smeta, ja sam htela da ti kupim prsten, a ti si kako odreagovala, nisi htela da ti kupim, a ja sam samo htela da ti kupim prsten. Ja ne želim da me ti biješ. Koliko puta si mi govorila da ti je krivo što ja nisam muško? Ja mislim da tebe nešto drugo tišti - odgovorila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je taj prsten čin da se neko veri, a posle toga ide brak, a ja nisam spremna na to. Je l' lepo da mi kažeš da idem da d*kam p*čku? Zato više ništa neću da ti pričam. Ti si mene ponizila zbog nje(Stanije). Napolju sam te udarila tri puta sa razlogom, zvocala si mi od studija do auta, ja sam ćutala, u autu sam ćutala. I onda sam se ja okrenula i odgurnula sam te, pa si me uhvatila za kosu i nisi me puštala, bila si pijana kao d*pe, i takva si kad si pijana, agresivna. Ne možeš da me uhodiš tako, onda nećemo ni biti u vezi, ne možeš da me hvataš za ruke, ja imam fobiju od toga! Ti si me povredila i ponizila! To nisu moje reči, to su tvoje reči. Da sam htela da budem sa nekim drugim muškarcem, ne bi bila ovde - nastavila je Sanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'