AKTUELNO

Jasno je ko kosi, ko vodu nosi.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je osudio svoju prijateljicu Anu Korać zbog svega u šta se upustila sa dečkom Davidom Dragojevićem, a ni Dragojevića nije štedeo navodeći da se ponašao isto poput Slobe Radanovića u prvoj sezoni ''Zadruge''.

Znam da mi Mića misli lepo, a ne loše. Moj je problem da ja to prihvatim, znam da se on trudi da mi objasni nešto što ja kao ne vidim. Prošle godine sam lagano izgurala. Sada sam zaljubljena. Možda sam stvarno zaljubljena u najvećeg lažova. David i ja imamo sitne probleme. Normalno je da imam svađe. Sa Aleksandrom se svađao po deset puta na dan. Ja sam rekla Davidu da ne tolerišem neke stvari. Ja sam takva da mogu da odem kao da se ništa nije dogodilo. Da li ću ja da patim, to je moja stvar! Neću da trpim nešto ako mi je loše. Čim osetim da je loše nešto, prekidam. Sada sam umorna od priči. Nervira me što ponavlja te greške - govorila je Ana detaljno, a onda je David prekinuo:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam razumeo šta priča - rekla je David, a Ana ga je presekla:
Ja pričam - oštoro je rekla Ana, a David je odmah ućutao, potom se umešala Aleksandra:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti sebe pereš i ograđuješ. Možda sam i ja kao ti bila zaljubljena i bila drugačija - zaključila je na kraju Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'