AKTUELNO

Veruje u njih!

Subota veče je u Beloj kući rezervisana za intervjue koje sa zadrugarima obavlja voditelj Ognjen Amidžić. Njegov prvi sagovornik za večeras bila je Ana Korać koja je sa voditeljem porazgovarala o problemima koje je imala sa Davidom Dragojevićem.

Naime, Ana je pozelenela od besa jer ju je iznerviralo ponašanje njenog dečka koji je komentarisao odnos Aleksandre Subotić i Stanije Dobrojević, a nakon toga se pojavio i snimak koji govori da je bilo flertovanja između Stanije i Dragojevića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zbog ovoga je Ana pobesnela, isterala ga iz hotela, plakala, a večeras je voditelju priznala šta je zapravo razlog njihove svađe.

Ja nisam mogla da izdržim pritisak. Sve mi se skupljalo, meni je teško i zbog njega i zbog mene. Pritisak javnosti i njegova mama. Ja mu kažem da ne komentariše stvari koje se njega ne tiču. Za tu slavu koja je bila, tu su se Aleksandra i Stanija posvađale i nakon toga se pomire i on meni govori kao "Je l' moguće da ova dva ološa pričaju". Izbacila sam ga napolje iz hotela. Ne mislim da bi neka druga mogla da ga osvoji, on mene voli - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da ga je Stanija gledala i da se ona njemu dopada - upitao je voditelj Koraćevu.
Mislim da ne, ona igra jeftine rijaliti igre. Na njemu je da odluči. Ja nikada ne pokazujem emocije - pričala je Ana.
Kako ti izgleda ovde ostatak borbe sa Davidom? Da li David prati Aleksandru pogledom - pitao je Ognjen.
Oni su bili zajedno, ja to ne znam, ne vidim. Ja njemu ne branim ništa, meni je bitno da on bude iskren - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj intervjua Ognjen je upitao Anu da li je očekivala da će se zaljubiti u rijalitiju i da li je njena ljubav prava.

Ja se nikad nisam svađala. Bila sam zaljubljena jednom u srednjoj školi i plakala sam. Rekla sam sebi da se nikad u rijalitiju neću zaljubiti i to mi se sada desilo. Ja verujem u našu ljubav i verujem da ćemo mi napolju opstati - odgovorila mu je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'