AKTUELNO

Lepi Mića je žestoko osudio.

Subota veče je u Beloj kući rezervisana za pitanja novinara. Predstavnici sedme sile su ove noći postavljali škakljiva pitanja zadrugarima, a pitanje koje je urednik i voditelj portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio Ani Korać i Maji Marinković je izazvalo pravu pometnju u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Maja je optužila Koraćevu da je ona rasturila vezu njene drugarice koja je bila sa Karlom Filićem. Mlada Ivanjičanka tvrdi da to nije tačno i da je ona upoznala tu drugaricu u isto vreme kada i njen tadašnji dečko Karlo. Povodom ovoga su se oglasile obe zadrugarke, a zbog različito iznesenih verzija priče, nastao je haos.

Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - ispričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana je rekla da ne poznaje tu devojku. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze - odbrusila joj je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Mala, ne vuci me za jezik da ja ne bih počela da pričam o tebi - uzvratila joj je Koraćeva.

Lepi Mića je zaurlao na Anu da je njen odgovor dvosmislen i da ispriča istinu, jer svakom svojom izjavom sebe sve više pokopava.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

'