AKTUELNO

Jeremić je konstantno ponavljao iste reči i pravdao se bezuspešno.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Pitanje koje je stiglo za Lazara Jeremića je proizvelo bravu buru u Beloj kući, pa je došlo do novog verbalnog sukoba između Aleksandre Subotić i njega.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je strašno što je Aleksandra išla svugde sa Davidom, a sada vidimo Anu Korać kako se ne odvaja od njega i kako mu ne da da diše - glasilo je pitanje za Lazara.
Nije ništa strašno samo treba da prizna sve ono što je pričala o njemu.  Ona je spolja govorila sve najbolje o njemu na svetu, kako joj je donosio giros u krevetu, a sada ovde priča sve najgore o njemu - odgovorio je on, a onda se oglasila i Subotićeva:

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam prevarila Davida, nego je on mene. David joj stavljao ruke i tu je Lazar bio. On nije raskinuo sa mnom, on je mene prevario. David ima isti odnos sa Anom kao i što je sa mnom, osim kada je ova kafe kuvarica tu. Kada je David bio sa mnom bio je mnogo nasmejaniji i druželjubiviji - rekla je Aleksandra besno.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je voditelj Milan Milošević podsetio Aleksandru da je Lazar pričao u Beloj kući o finansijskoj situaciji nje i Davida, ali i o privatnom životu zbog čega je ona pobesnela na njega.

Kada sam ja tebi pričala o našoj finansijskoj situaciji, kada sam ti pričala o našem privatnom životu? Smradu jedan smrdljivi odgovori! Idi kod psihijatra. Svaku noć on je Anu dovodio kod Davida na krevet. Lazar je pokušavao na silu da spoji Anu i Davida, to je meni smetao. Rekla sam Lazaru da je smećar zbog svega ovoga. Imao je verenicu i prevario je - odbrusila je Aleksandra Lazaru.
Ti si sama rekla neke stvari i adresu. Zašto ti ne priznaš neke stvari ovde.  Ja nikad verenicu nisam imao, znaju moji roditelji. Bivšoj devojci nekoj da, imao sam neku Ejmi, koju sam verio u emisiji. Devojci nisam mogao da objasnim da mi ne možemo da imamo nešto zajedničko - pravdao se Jeremić, a onda je nastao pravi haos jer su svi ukućani optužili Lazara da laže.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'