AKTUELNO

Želela je da porazgovara sa njom kao prava drugarica.

Nakon što su svi zadrugari večeras imali priliku da vide sve akcije Marka Markovića sa pojedinim zadrugarkama, tokom emisije "Gledanje snimaka", Marijana Zonjić je odlučila da porazgovara sa svojom prijateljicom, Stanijom Dobrojević.

Marijana je skrenula pažnju Staniji da Markovo ponašanje nije baš na mestu, međutim, Dobrojevićeva je očigledno bila zadovoljna.

Foto: TvPink Printscreen

Ni ti ni ja nisamo znali za ovo da ju je od pozadi grlio, dok nismo videle večeras. Upravu je Luna, pogledaj njih, pogledaj sebe, stavlja te u isti koš sa njima, zbog njega jer ne zna da postavi granicu, da udari granicu - pričala je Zonjićeva.
Dobro, rešetalo se večeras sa klipovima i juče sa pitanjima, dobro se drži. Neću da izigravam policajca, prate ga kamere i biće klipovi - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti najbolje znaš šta radiš, ja ne sumnjam u tebe, ali ne volim kad slušam komentare sa strane, kad dobacuju vezano za tebe. Jedino tad p*zdim, kad čujem njihove komentare za tebe, tad mi dođe da ih podavim - navela je Marijana.
Samo lagano. Videćemo, možda sve bude u najboljem redu - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

On je objasnio za Minu, da neće ništa sa njom, za Maju isto, Nori se on ne sviđa, to je gotova priča. Samo on ne zna za stolom to da kaže - istakla je Zonjićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'