AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Kao podrška Lazara Čolića Zole u studio je došao njegov menadžer Boban. Voditelj Ognjen Nestorović želeo je da Boban prokomentariše odnos Zole i Miljane Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Imao sam blagih turbulencija tokom puta za koje je zaslužna gospođica Kulić. Nije uspela da poremeti gostovanje. Izneću sve te neke stvari koje sam držao ispod površine. Ko je Miljana Kulić, izaći će neki detalji iz njihovog odnosa - rekao je Boban, pa dodao:
Pitao sam ga "Zola, da li je ovo sve stvarno?". Nisam mogao da verujem da čovek može da pogazi sve neke stvari i ideale. On je meni rekao da ni on ne može da veruje i da je voli i da zbog toga trpi sve te stvari. Ljubav je izgleda bila okidač za sve te neke stvari. Svi mi kad smo u ljubavi, mi smo u nekim nevidljivim lancima. Zola je bio bukvalno u okovima, rob Miljane Kulić. On je živeo u Nišu na njen zahtev, bio je u nekakvom leru.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen ga je upitao i da prokomentariše sporni post koji je doveo do sukoba sa Miljanom, a Boban je obrazložio.

Vređala me je, Zolinu majku, pretila. Šta ja da uradim, nego da udarim po njenim emocijama. Igrao sam neke igrice sa njom. Ja sam joj rekao da Zolu poznajem iz detinjstva i da je voli još uvek, ona odmah: "Stvarno?". Pričala da će biti velika srećna porodica. Onda joj otvorim druga vrata i onda joj dočaram tu stvarnost i da je Zola zauvek završio sa njom - odgovorio je Zolin menadžer.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'