AKTUELNO

Više ni sama ne zna šta je istina.

Predstavnici sedme sile imali su pitanje za Anu Korać i Davida Dragojevića, a bilo je vezano za njene rođendanske poklone koje je dobila od bivšim momaka.

Davide, iz kog razloga si bacio poklone od Aninih bivših momaka - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što je ona moja devojka, to nisu pokloni nego neki vid provodkacije. Jedan je završio odmah u kanti, a drugi sam tek sutradan bacio, jer sam mislio da je prijateljski poslao, ali nije, tako da sam zbog toga bacio. Kada je otišla u Amidž šou i kad je saznala da je napisao da je tiha patnja, ona je rekla da će da baci, pa sam ja bacio ujutru - odgovorio je David.
Ja sam rekla da ćemo baciti svakako. To je vid nemoći. - dobacila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su potom upitali Koraćevu od koga je dobila plišanu roze igračku, te se Ana napravila da ne zna od koga je, na šta je Miki Đuričić izbesneo na zadrugarku. Potom je Ana prokomentarisala i aferu sa ružama koje je poslao njen bivšim partner Suad Suki.

Razočarala sam se, jer nema potrebe to za izajvljuje. Komentarisala sam da bacimo ruže, i on je rekao da će baciti i bacio je. Ne znam šta je hteo time da postigne time što je on izjavio da sam je on moja tiha patnja, kao u fazonu da sam ja zaljubljena u njega i naravno da sam se naljutila tu - izjavila je Ana, koja se više puta spetljala, jer nije znala da direktno odgovori ko je čija patnja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'