AKTUELNO

Stanija stala na Dragojevićevu stranu!

Na narednom snimku prikazan je razgovor Davida Dragojevića i Ane Korać, u kom je David pričao o Ljubi Pantović. David je tom prilikom izjavio kako Ljuba Ani nije pravi prijatelj, već je non stop "podbada".

Foto: TvPink Printscreen

David je meni rekao da Ljuba meni ne misli dobro, a ja sam rekla da ona meni nikada u lice nije rekla ništa loše - navela je Ana.
Ana i ja nikad nismo ni rekle da smo prijatelji već poznanici. Ali veći sam joj ja prijatelj koja joj kažem: "Nemoj da lažeš", nego on koji je u tome podržava. David ne može preko mene. Sve što sam ovde rekla dokazalo se da je istina. Dokazalo se da si lažovčina, a dokazaće se i to da pokušavaš da joj napuniš glavu, da budeš manipulator. Ali da bi bio manipulator moraš da imaš mozak i da znaš šta hoćeš. Ti ne znaš šta hoćeš, samo hoćeš da nas dve ne treba da budemo jedna pored druge - izjavila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba sve sa osmehom priča kako ona zna sve, kako se zadesila baš da je nešto čula. Ja nikome ne govorim s kim će da se druži, ako ona to ne vidi, to je njeno. Ljuba nju indirektno pecka. Posle svega toga one su pričale u garderoberu, ja neću da se mešam. Ako ona misli da je ok, onda je ok, ne mešam se. Ona se tebi neće javiti kad izađe napolje - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Zagorčavaću ti život na sve strane, padaš klošaru na svakom pitanju. Ti si svoju devojku iskorišćavao finansijski. G*vno jedno. Vratiću mu sve i kad Aleksandra ne bude htela - navela je Ljuba.
Ti si najveće smeće ljudsko. Bolje vrati ono drugo dete - vikao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba kad otvori usta kao kanalizacija. Njega razapinju što je izabrao Aleksandru, od dva zla je izabrao manje - ubacila se Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko saznao da je Luna NARUČILA SLOBINU PESMU, pa otkrio šta misli o tome I DA LI MU SMETA TO ŠTO VOLI DA GA SLUŠA! Đoganijeva nije znala šta da mu odgovori! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'