AKTUELNO

Otkrila da li smatra da su na silu u vezi.

Luna Đogani povela je razgovor sa Drvetom mudrosti, a između ostalog dotakli su se veze Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je nedavno izjavila da je ljubomorna na odnos Koraćeve i Dragojevića, pa je otkrila da li misli da su oni bolji par od nje i Marka Miljkovića.

Ne mislim da su bolji par, nisam ja to rekla, svaki par je za sebe. Kada si u rijalitiju u vezi, ne moraš baš uvek da zameriš svom partneru šta ti smeta. Marko i ja imamo taj problem što se svađamo pred svima, da nam svi kažu šta hoće. Ja želim da Marko i ja budemo tim i par i da rešavamo stvari sa strane. Zato sam rekla da sam ljubomorna na njih, malo bih volela da ima toga u mojoj vezi - progovorila je Luna, pa otkrila da li misli da su David i Ana na silu zajedno, jer Dragojević radi iste stvari kao sa Aleksandrom Subotić:
Generalno, ima dosta sličnosti, ali opet kažem, mene su isto osudili za to. Eto, ja volim muška stopala, prošle godine sam bila zaljubljena u Slobina, sada u Markova. Ne mora da znači da ako radiš iste stvari, da radiš na silu. Ako radim to isto sa Markom, ne znači da sam sa Markom na silu. Ja vidim da se David i Ana vole, vidim tu emociju. Da li je to na silu, ne znam, mislim da će to napolju najbolje da se vidi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'