AKTUELNO

Još ne kapira šta je uradio.

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Lepog Miću. Gledaoci su hteli da čuju Mićino mišljenje o karakteru Davida Dragojevića i o njegovim bez sramnim potezima.

Mićo, možeš li nam objasniti Davidom karatker, kad je mogao da pravda Aleksandrin postupak, i u ''Zadruzi'', a sada je za sve to kritikuje i napada. Da li je on osoba sa čvrstim stavom? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

On ima stav na dva različita načina, za različite osobe. On je rekao da je zbog ljubavi izgubio sve. Kada sam mu ja napravio paralelu njega pre šest meseci i sada, dolazimo do istog razmišljanja o Aleksandri, a onda kontrast protiv Aleksandre. Isto sada radi i Ani, a o Sandri priča strašno. On treba da shvati da kad u životu imaš vezu, ma kakva god da je bila, da ti snosiš moralni kodeks, moraš da budeš realan prema sebi i da nikada ne poniziš sebe u životu. Ako on misli da će Anu odbraniti napadajući Aleksandru, greši. David je mene napao zbog mog stava, a sada istu devojku nazivaš šizofraničarkom, ludačom. Došli smo u situaciju da si zbog nje hteo meni da otkineš glavu, a sada je suprotno - tvrdio je Mića.
On i dalje ne kapira da se ogrešio od mene. Ti i ja Davide ne možemo biti nikada isti - dobacila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pričala sa Matorom i mogli smo da vidimo šta radi David i baš sam Jovani pojasnio stav, koji se nije slagao sa njenim. Nije džabe David urlao i vikao i nije napao Sanju i Matoru, zašto? Zato što su one Anine drugarice i ovde i spolja i mogu da utiču na nju. Kad bi Matora mogla sebe da odigra, da ga izn*pušava, a da mu jasno staviš do znanja da ne može da vas razdvoji, čisto da vidi da si tu, distancom on dobija prostor i zato on skače preko Ane da priča, zna da će Sanja da se iznervira i da može. Mislim da ga čeka iznenađenje, da Anini prijatelji neće ni približno reagovati kao Matora. Matora je rekla da ne želi sebe da gurne u sukob. Ali bolje i da izgubi nekoga, nego ovako. Ana nema taj signal, a ovaj dobija taj signal - otkrila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'