AKTUELNO

Želi da ostvari svoje ciljeve.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković ušli su u svađu tokom svadbe Sanje Stanković i Sava Perovića, a taj snimak pušten je ove noći učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2". Marko nije želeo da igra sa Lunom tokom svadbe, što je i bio razlog njihove rasprave. Tada je Luna rekla Marku da se ponaša kao deda i da je ljubomorna na vezu Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da ćutim. Ne mogu da se foliram. Ja napolju nemam vremena da budem posesivna. Mene boli d*pe! Mi smo ovde stalno zajedno i meni je čudno kada nismo zajedno. Neću da se udam za njega, jer nisam spremna za udaju. Zivot je ispred mene. Kupujem sada sebi stan, želim da budem kao ličnost ostvarena, a sve to ide polako. U zabludi sam ako sam ikada pomislila da se udam u ovim godinama. Njemu stvarno jeste vreme da se ženi - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta neka posesivnost od njene strane nam pravi problem već mesecima. Bolesnoj ljubomori nema mesta. Ne prija mi da gledam ovakve snimke. Ona će samo vremenom da postane zrelija i vidim da je u procesu sazrevanja. To pitanje o udaji je krenulo iz šale - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'