AKTUELNO

Brendon i dalje ostao pri svome stavu da je to devojka koja podseća na Doroteu.

Branislav Radonić Brendon otkrio je Nadeždi Biljić na svom rođendanu da je devojka koju stalno spominje Barbara, zapravo samo šifra, a ovo je postalo i jedna od tema na "Pretresu nedelje" koju je pokrenuo voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Brendon je ispričao šta je mislio time kada je rekao da je Barbara samo šifra.

Nemam nikog drugog napolju, Barbara je ime koje zamenjuje pravo ime moje devojke. Jedina moja veza koja je bila eksponirana ranije, je pod pritiskom medija i fanova na neki način bila i uništena. Barbari nije kršteno ime Barbara. Završava medicinu, mlada je i lepa. Dorotea me podseća na nju. Osmišljeno ime koje prikriva njen pravi identitet. Nema tu šta da se krije. Ne znam šta bih dodao, da sam hteo da eksponiram svoju vezu, pozvao bih devojku da dolazi u studio kao podrška. Kao što sam ja ovde drugačiji, toliko sam i njoj drugačiji. Samim tim da sam ja svestan da sam drugačiji, svestan sam da sam poseban i da je ta veza posebna. Godinu dana smo u vezi pre ulaska u rijaliti smo u vezi - ispričao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković i Jovana Tomić Matora iznele su svoj stav na datu temu.

Sa Brendonom sam u vrlo korektnim odnosima sve vreme. Nikada ga nisam pitala. Po kući se priča da li Barbara uopšte postoji i da li je muško ili žensko. Aludiraju da je Barbara muško, sam si kriv - rekla je pevačica.
U svađi sa njim, ja sam to govorila stalno. On meni nikad ne dozvoljava da ja pričam. Mi ne moramo da pričamo da bi neke stvari znali. Neko se rađa kao ja, neko se rađa kao on - dodala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je na kraju naveo da i on smatra da je Barbara muškarac.

Ja sam ga upitao da li ima devojku, on je rekao da i da se zove Barbara i da studira medicinu. Da će biti svadba u septembru. Ja sma rekao da ću platiti sve troškove i da ću kupiti i stan, samo da vidim Barbaru. Mislim da postoji neko kome se on obraća, muškarac pod tom šifrom, koji je 192cm visok - naveo je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno o ovome, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Jovana Tomić Matora

#Lepi Mića

#Zorica Marković

'