AKTUELNO

Pevačica i pevač su dali svoje mišljenje o vezi ovog rijaliti para.

Sledeće pitanje je Olja Bajrami uputila Zorici Marković, a nju je zanimalo da čuje pevačicino mišljenje o vezi Stanije Dobrojević i Marka Markovića, s obzirom na to da ona sedi upravo pored ovog rijaliti para.

Foto: TvPink Printscreen

Zoko, pošto ti sediš pored Stanije i Marka. Sviđa mi se tvoja reakcija kada Stanija priča o Marku i Marko o Staniji. Volela bih da čujem tvoj komentar na to celo muvanje, tvoje mišljenje o toj vezi ili fazi do kraja rijalitija i nakon rijalitija - glasilo je Oljino pitanje za Zoricu.
Ja nisam verovala u te njene veze iz rijaltija. Nijedna veza joj nije opstala. Ovo joj je treća veza. Sad je ovo nastalo iz osvete Vladimiru. Ne znam kada joj stvano klikne. Oni su lep par, tu nema govora, volela bih da ostanu skupa, ali čisto sumnjam. Potpuno su dva različita sveta. Marko je miran, ona je namazana, hoće da ga koriguje - rekla je Zorica, a onda je Stanija imala potrebu da se opravda:

Foto: TvPink Printscreen

Zorica ima pravo da sumnja. Filipa sam stvarno volela, Tomović je bio spoj, to je bilo nekako neobjašnjivo. Tomovića sam odmah zavolela, taj njegov stav, humor, ali više hemije osećam sa Markom. Ja Marku nisam dala nikakav ultimatum, rekla sam mu da razmišlja o toj vizi i odlasku za Ameriku - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je iz inata jedne ljubavi prešla u blagostanje druge. Ja poštujem vezu Stanije i Marka, ali ne verujem u njihovu ljubav. Mislim da je Vladimir pravi muškarac za Staniju, on može da je ukroti - dao je svoje mišljenje Lepi Mića.

Pročitajte još: STISKALA, ŠTIPALA, CEDILA...: Sanja dohvatila Čolaka, očas posla mu sredila lice! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

#Zorica Marković

'