AKTUELNO

Žestoko im je zamerila!

Miljana Kulić se tokom razgovora sa Drvetom mudrosti dotakla i njenog odnosa sa Mirkom Gavrićem. Naime, poznato je da su Miljana i Mirko imali dobar odnos, međutim, došlo je do svađe, te je Kulićeva otkrila zbog čega više nisu prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

On je iskonstruisao priče da sam ja zaljubljena u njega, on želi da se pere preko mene, on zna na koji način ja njega gledam. Bio mi je kao najbolja drugarica, ja sam se njemu izjadala, da bi on to iskoristio, da odlazim u krevet zbog njega, da se ja njemu namećem. Samim tim što je Anabelin drug, nije mi prijatelj, on ovde izigrava savetnika, razočarala sam se i odmah sam rekla sebi da ću imati to na umu. Čak nije ni pozvan na moj rođendan, ni on, ni Saška Karan. Čak mi se i Đedović izvinio i pružio mi ruku. Ivan Gajić isto nije pozvan na moj rođendan. Mislim, ja ne bih volela da ih vidim, ako ih nije sramota neka dođu - dodala je Miljana.

Miljana je potom posvetila pesmu Gavriću, naravno u svom stilu, te je promenila reči pesme, želeći da Mirka pecne, što je već radila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'