AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži.

Zadrugarka Miljana Kulić bila je u stanju šoka kada je u toku prethodne večeri saznala da je ponovo u drugom stanju, a otac njenog deteta je njena ljubav koju je ostvarila u Zadruzi 2, Lazar Čolić Zola.

Kako se satima dvoumi da li da prekine trudnoću ili da njenoj ljubavi sa Zolom da još jednu šansu, ona više nije mogla da podnese taj pritisak, pa je briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se kroz jecaje žalila Mirku Gavriću i Saški Karan, vidno nesrećna što se ponovo prisetila prošlosti i načina na koji je ostala trudna sa svojim prvim detetom, Željkom.

Sve me podsetilo na Ivana, da li mi veruješ! Znate kroz šta sam sve prošla! Kako se ponašao prema meni, kako sam pobegla iz rijalitija i došla u ovaj. Ne mogu da spavam, ne znam kako ću da rešim ove probleme. Sve me stiglo, u šoku sam i ne znam šta da radim. Ne znam kakav je, da li se promenio, ti ne znaš šta se sve desilo napolju! I da dođe ovde može da me slaže i da ostanem sama. Imaću dvoje dece bez oca kao da sam najveća ku*va! Ne mogu da verujem da sam ovako glupa i naivna! Željko je mali, 14 meseci ima! - rekla je Miljana.
Ako budeš rešila da rodiš bebu, Željko će imati dve godine, nije to velika razlika. Ja sam ti rekao, ti moraš sama sa sobom da rešiš. Ne može niko da ti pomogne - rekao je Mirko.

Foto: TvPink Printscreen

Žao mi je da idem na keretažu, ne mogu to da uradim. Sa druge strane, žao mi je da imam ovakvu sudbinu, kao da sam najgora! Ja ga volim mnogo, a zašto, ne znam! Neću da mi majka umre zbog sekiracije, ne znam tati kakav je pritsak i šta se dešava sa njim - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'