AKTUELNO

Nije mogao da se izdigne iznad situacije.

Zadrugari su bili zaprepašćeni kada su videli kako Dejan Dragojević u toku sastanka proziva sve najaktuelnije učesnike u ''Zadruzi 3'' uz tvrdnju da su najumišljeniji, a bilo je očigledno da su mu baš oni trn u oku.

Kako je Rade Lazić bio jedan od onih koji je shvatio njegovu nameru, on je odlučio da njega navede kao osobu koja je precenila sebe od samog starta svog učešća.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga je nastao neviđeni haos, a onda su pale i teške reči koje do sada još niko nije čuo.

Najumišljenija osoba je Dejan, zato što je naveo ljude za koje i sam zna da su jako bitni igrači, hoće da navuče gnev svih nas. To što je naveo mene, a i te kako ide i provocira me, verovatno ne može da mu dopre do mozga da Dalila može da se druži sa svima i da je niko ne gleda na drugačiji način. Počeo je da se kači na ljude koji imaju kadar, a tvoji stavovi su ovde smešni - rekao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da se pomiri sa činjenicom ko je Miljana! Ti si taj koji je išao, lupao i pokušavao da izađe odavde! - rekla je Miljana.
Što bih ja bio ljubomoran? Ovde ne može niko sa mnom da se poredi! - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je uvideo da ne može da se bori protiv svih, Dejan je počeo da urla na Radeta, pa mu je uputio niz neumesnih komentara koje su zgrozile sve.

TI si dvoličan, nemaš stav ni karakter! Ti se ovde ku*čiš kako si ti neki baja, menadžer, aha! U fensi rijaliti si došao da smrdiš, idi operi se! Umetniče, operi se! - rekao je Dejan.

Detaljno pogledajte u nastakvu.

Autor: K.R.

#Zadruga

'