AKTUELNO

Tara želela da zna sve o svađi koja se desila sinoć.

Nakon opšte pometnje koja je nastala zbog odgovora Tare Simov na večerašnjoj "Igri istine", Simova je postavila pitanje Vladimiru Tomoviću.

Imao si jedan ispad sa Bojanom, izgledalo je kao podvikivanje, kao da si jači od njega. Da li osećaš da postoji neko rivalstvo između vas dvojice? Da li možeš da ga vidiš kao rivala u bilo čemu i da li misliš da možeš da vratiš Minu kada budeš poželeo? - upitala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam od njega stariji 10 godina, nismo ni po iskustvu isti. Fizički sam jači od njega, to potpisujem. Vidim da ima uredno lice, nema ožiljke, meni je nos lomljen par puta. Mogao bih da se nosim sa njim, ali mi nismo u ringu. Što se mene tiče, ovde može da uđe najbolji košarkaš na svetu, ja ako sam siguran u sebe, biću siguran da igram bolje od njega, sve dok me ne pobedi. U mojim očima sam ja najjači. To je moje mišljenje. Kada su žene u pitanju, voleo bih da me neko rastereti, ja sam uzeo preveliki zalogaj. Ništa mi ne smeta, ja sam sinoć možda preterao, ali me je njegova reakcija iznenadila. Ne smatram ga za konkurenciju, Minu ne želim da komentarišem. Ne mislim da bi se vratila i ne treba da se vrati - odgovorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

#igra istine

'