AKTUELNO

Zadrugari su pričali o toj temi, a sada je Pešićeva rešila da progovori o svemu!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Jelenu Pešić, a bilo je u vezi sa brakom Dalile Dragojević i Dejanom Dragojević. Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje na koje je Pešićeva dala obrazloženje.

Da li si se složila sa Dalilom da je Dejan divan muškarac, samo da ne bi pričala o oženjenom kolegi sa posla sa kim si imala aferu, pa si pobegla u Zadrugu zbog toga? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam nikada bila sa kolegom, posao nisam napustila zbog kolege, rekla sam već svoje razloge i volela bih da se ne priča više o tome. Ja sam njihovu vezu pohvalila još na početku rijalitija. Plašim se da neko nema problem zbog mene, a to su moji prijatelji - odgovorila je Jelena.
Ne mislim da je zbog toga komentarisala, ja sam danas čula na radiju da je Maja pronela tu priču, ona to nije uradila. Postoji priča, došlo je do mene, ja sam nju samo pitala, bez da tvrdim to, ona je imala pravo da kaže da li je ili nije istina -dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Dalila iznela mišljenje o odnosu Pešićeve i Vladimira Tomovića, te se složila sa tim da zadrugarka ima ljubavne iskre prema njemu. Nakon toga u priču su umešali i Minu Vrbaški, sa kojom je Jelena imala raspravu prošle noći zbog Tomovića. Marko Janjušević Janjuš ustao je i izneo svoje mišljenje.

Kakvo prijateljstvo između Jelene i Mine? Devojke su popričale ovde sveukupno deset sati zajedno. Da se Mini neki dečko sviđa, ne samo njoj, nego bilo kome... - pokušao je da kaže Janjuš, ali su ga zadrugari prekidali, te je odlepio i izleteo iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'