AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Voditelj Milan Milošević tokom emisije ,,Pretres nedelje" pokrenuo je temu oko odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što su prekinuli vezu, Miljana se zaklela u svoje dete Željka da se neće pomirti, međutim, ipak je došlo do intimnog odnosa nakon svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa nekim svojim bliskim ljudima pričao da sam ja hteo da obavim jedan razgovor, da popričamo o svemu i sredimo sve. Da se spusti tenzija, Tomović i Mića su mi rekli da to tako treba da bude... Mislim da je ružno da govorimo jedno drugom neke stvari, ali teško je sada da se izvlačimo iz te situacije. Radili smo svakakve sitaucije, mislim i na Zadrugu 2 i 3, i posle kiretaže. Činjeniva je da između nas vlada ljubav, isto tako vlada strast i teško je da jedno drugo ovde ignorišemo, ja sam to njoj tako objasnio. Ona je to prvo negirala, ali je onda počela da plače. Marija je isto jedan od razloga, Miljana ode tako u apartman, ode normalna, vrati se i vidim na faci da nešto nije u redu. Ne znam zašto ona mene toliko mrzi i zbog čega ima tako loše mišljenje o meni - govorio je Zola.
Ne mrzi, samo te ne voli. Ona zna šta ja osećam prema njemu, što se tiče kletve, da zaklela sam... - pričala je Miljana, a onda ju je prekinula Nina Babić koja je osula paljbu po Kulićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

A mi smo debili, meni ovo nije normalno, ti ne možeš ni jednu noć bez one stvari, onda nemoj tu da padaš u nesvest, ali i zbog tog jadnog deteta - odbrusila je Nina.

Maja Marinković takođe je ustala da prokomentariše Miljanin povratak Zoli i intiman odnos, te se zadrugarka pokušala opravdati.

Mi ovde ne možemo da budemo u vezi, jer nije uz mene kada treba i kako treba. I zbog toga što sa ljudima koji meni j*bu mater, razgovara... - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'