AKTUELNO

Surovo iskren i ovoga puta!

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Ivanu Krunić.

Stiče se utisak da si ostavila najjači utisak kod Vladimira uprkos svim ostalim devojkama, da li možeš toda prokomentarišeš? - glasilo je pitanje za Ivanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam 29 godina, neke stvari možda ne znam, ali znam da procenim da li neko nešto oseća. To je bio samo trenutak slabosti i strasti. On nije zaljubljen. Da bi neko bio u vezi, mora da postoji nešto više od strasti, ali toga nema - rekla je Ivana.

Vladimir Tomović takođe je izneo svoj stav po pitanju strasti sa Ivanom Krunić, ali i otkrio detalje koje do sada nije iznosio pred milionskom publikom rijalitija "Zadruga 3".

Kao što je i Ivana rekla, u trenutku slabosti se pokrenula strast. Hvala Bogu pa ona ima mnogo tih trenutaka slabosti, pa će se to ponavljati. Ona je zadužena za garderober i izolaciju, za svaku prostoriju imam po jednu devojku. Istina, ona trenutno vodi. Sa Stanijom je bila prava strast i ljubav. Devojka koja mi je pokrenula najveću strast u "Zadruzi" je Mina Vrbaški, šteta što se ne vidi ispod pokrivača. Verujte mi na reč, ja žarko želim da se zaljubim. Molim produkciju da uvede još lepih devojaka - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Vladimir Tomović

'