AKTUELNO

Dragojevićki nije prijatno zbog Davidovog komentara.

Naredna zadrugarka sa kojom je voditelj Ognjen Amidžić uradio intervju je Dalila Dragojević.

Ono što je zaintrigiralo ceo region jeste Dalilin komentar da je Jelena Pešić "perfidna" jer je uzela kačket Filipa Đukića kako bi isprovocirala Ivanu Šopić. To isto je u prethodnoj sezoni uradila i Ana Korać kada je prikrivala emocije prema Davidu Dragojeviću. Budući da se David oglasio povodom ovoga, Dalila sada ima priliku da kaže šta misli o novonastaloj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo prokomentarisala, a to je da je Ana stavila kačket i Aleksandra je poludela zbog toga. Iznerviralo me je to sinoć kod Jelene ko, tako je počela Anina i Davidova veza. Rekla sam da je to perfidan način od strane Jelene. Ja sam rekla da ne želim da se osećam povređeno. Taj momak je došao kod nas kući, izvinio se. Dejan je rekao da sve uzima sa rezervom. Dogovorili smo se da se oni ne oglašavaju na društvenim mrežama, a sada se on oglasio. Veoma ružan osećaj, Dejanu je takođe odvratno. Možda je on sinoć mislio da sam ja rekla za Anu da je perfidna. Uopšte nisam uvredila Anu - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojevićka takođe smatra da između Jelene i Filipa Đukića postoje obostrane simpatije i da će vreme pokazati da li će među njima biti nešto više od prijateljstva.

Ja znam da se Ani dopao David, ali i Davidu Ana. Ja ovde kod Jelene i Filipa vidim simpatije. Mislim da Jelena možda nesvesno pokušava da iziritira Ivanu. Ona do sada nije uzimala njegov kačket. Smatram da se Filip na neki način dopada Jeleni i Jeleni se dopada Filip. On kada popije, ne bira - rekla je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

'