AKTUELNO

Ostao je iznenađen kada mu je Jasmina spomenula fotografiju sa Erminom.

Tokom pauze za reklame Bane Čolak odlučio je da priđe Gagiju Đoganiju, koji je u tom momentu sedeo sa Miljanom Kulić, a zatim je nakon nekoliko sekundi to učinila i njegova majka Jasmina. Povod njihovog razgovora bila je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću Gagiju samo da kažem, ako smatraš da Jasmina negde greši, ti reci. Ona smatra da te nije uvredila - rekao je Bane.
Ja tvoju mamu neću da uvredim, ja je poštujem. Ja tvoju mamu poznajem dve godine. Ona je mene poljubila... Ja sam bio zbunjen. Ona je mene uhvatila i poljubila. Sve su to laži što priča. Ona je fan, podržavala je Lunu i Marka. Posle smo se simpatisali i ostali u kontaktu zbog Lune i Marka. Prvi put smo se u životu videli na parkingu - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek mi kaže da napolju ima devojku i da nije zaljubljen u nju. Kaže da ona izmišlja. Bane, on da hoće da se igra, on bi haos napravio. Ona je Lunin fanatik! - umešala se Miljana.
Gagi ima vaša slika od pre devet meseci kada te ljubi u obraz. Iza vas su neke tezge, neki pijac... Ne znam da li ispred tvoje zgrade postoji pijac - rekla je Jasmina Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre devet meseci? To je nemoguće! Ja ne znam da lažem - dodao je Gagi.

Nakon ovoga Bane je prišao Ermini. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'