AKTUELNO

Ranije danas se posvađao sa Erminom i bacio burmu.

"Tvoj susret sa majkom je bio vrlo negativan sa tvoje strane. Posle si se ispravio. Nijedna majka na svetu nije zaslužila to od svog deteta, čega si se uplašio kada si video majku?" - glasilo je pitanje za Baneta Čolaka koji je istakao da mu je krivo što se loše poneo prema majci Jasmini. Zatim je Čolak rekao i da je bacio burmu ranije danas tokom svađe sa Erminom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, mnogo ružan gest je to bio. Mama mi je to oprostila. Kada sam izašao da se pozdravim, video sam kofer njen i smatrao sam da je prešla preko obećanja. Ona je sve radila za mene u životu. Ona zna da bih ja svašta nekome uradio kad bi je opsovao. Žena nije iz tog sveta. Kada sam video kofer, pomislio sam da je prešla preko te reči i da je ipak ušla. To me je zabolelo kada sam video kofer. Kasnije kad mi je rekla da je gost, spustio sam loptu. Ružno sam se poneo, bio sam izgubljen... Doživeo sam ozbiljan šok, znao sam da je nešto strašno, čim je ona tu. Smatrao sam da su stale te priče za Erminu. Nisam znao kako da se ponesem, pogrešio sam prema mami. Ovo kako sam reagovao, to je moja greška. Krivo mi je - rekao je Bane kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da nema burme - rekao je Vladimir Tomović.
Jeste! Danas kada smo se svađali u hotelu, ja sam je bacio. Ne želim da imam kontakt sa njom (Erminom) - pričao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'