AKTUELNO

Ermina noćas sama spava!

Ermina Pašović govorila je u hotelu Banetu Čolaku da je potrebno da on legne pored nje, kako bi nastavili razgovor. To je Bane uporno odbijao, a na njegovu inicijativu, Čolak je odlučio da noć ne provede spavajući pored nje u istom krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da stvari koje si ti napolju radila su sitne, a meni život čine male stvari, ja se zaljubljujem u sitnice, ja nisam licemeran, svašta smo rekli jedno drugom za stolom, ne želim da legnem pored tebe, ružno je. Ne želim da ležim u istom krevetu sa osobom sa kojom sam se vređao, i sad zato što ne želim da legnem pored tebe ti nećeš da razgovaraš sa mnom? Ti sad mene ucenjuješ? Ja smatram da sam ti mnoge stvari rekao, možemo da pričamo, a i ne moramo. Ja sam samim tim čovek što se nalazim ovde - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođi ovamo, lezi, što se glupiraš? Kakve veze ima? Neću sad da razgovaram sa tobom, možeš da dođeš pored, pa da pričamo. Činjenica je da moraš da legneš pored mene da bi razgovarali. Dođi biće mi lakše - rekla je Ermina, ali je Bane to odbio.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'