AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

Mina Vrbaški doživela je pravi šok kada je u Rajskom vrtu videla svog brata Borisa, a za šta je zaslužno Drvo mudrosti. Ono je imalo želju da njen brat proslavi svoj rođendan u društvu svoje sestre i ostalih zadrugara, a nije moglo, a da ne pripremi za slavljenika poklone.

Boris je imao mnogo poruka da prenese Mini, a najupečatljivija bila je da prsten treba da vrati na ruku, a svima je poznato da je bila verena pred sam ulazak u Belu kuću.

Mama te stalno gleda! Nije ljuta na tebe, sigurno - rekao je Boris.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se čuješ sa Albertom? - pitala je Mina.
Poslednji put smo se čuli 6. septembra. Rekla je da moraš da vratiš prsten, tako sam čuo. Možda je rekla nešto i za Vladu, ali se ne sećam. Vidim da si lepa i dobra. Moraš da uključiš mozak - rekao je Boris.
Imaš li para? Fali li ti nešto? - ptala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ništa mi ne treba. Nemanja živi kod vas! Došao je kod nas - rekao je Boris.

Međutim, njen brat nije mogao da sakrije još jednu informaciju koja je Minu obradovala, a to je da se njena mama Ivana Vrbaški zaljubila i da je njen izabranik postao član njihove porodice.

Mama je našla momka?! Kako ja ovo ne znam! Reći ćeš mami da se čuje sa Albertom. Je l' ti sigurno rekla da vratim prsten na ruku? - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno. Mama, Nemanja, baka i svi te vole. Radi sve ono što ti Drvo kaže - rekao je Nemanja.

Mali Boris imao je veliku želju da obiđe najluksuznije imanje u Šimanovcima, a svi zadrugari pohvalili su se prostorom u kojem borave, kao i svim objektima u kojima oni dele dobre i loše trenutke.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'