AKTUELNO

Otkrili naškakljivije detalje!

Tokom emisije "Pitanja novinara" u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" predstavnici sedme sile postavljali su aktuelna pitanja stanovnicima velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević pitao je Erminu Pašović o virtuelnoj vezi sa Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakva virtuelna veza, nema od toga ništa. Naši razgovori su se svodili na odnos Lune i Marka - rekla je Ermina, a Gagi je dodao: "Šta sam ja sad skot i lažov?
Pre "Zadruge 2" bile su neke njegove ispovesti, ja sam njemu pričala o svojoj prošlosti, o bivšem braku i detetu. Ono što mogu da kažem o Gagiju, on je prema meni bio veoma stidljiv i povučen dok smo se dopisivali, imao je hrabrosti da mi kaže svoja prava osećanja samo kada se napije. Govorio da mu nedostajem, lepe reči - govorila je Ermina.

Na pitanje o sajber s*ksu sa Erminom putem Fejsbuka, Gagi je otvoreno pričao.

Ona nije želela takve stvari, ona nije taj tip. Ja sam potegao tu temu na Fejbuku, ali ona nije htela i ja sam to poštovao. Ništa od toga nije bilo - objasnio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina i Gagi detaljnije su se osvrnuli na zajedničku prošlost.

Hajde da bude da smo se dopisivali dva meseca, a znamo se dve godine. Ja sam mojoj Nini predstavio da si ti moja devojka iz Beča. Čak sam mojima rekao da imam devojku i da treba da se vidim sa njom - objasnio je denser.
Ja prvi put čujem ovo! Prvi put sada kažem da je ovaj čovek i te kako inteligentan i da okreće priču u svoju korist. Znači, pričaj šuplje priče nekom drugom. Apelujem da idem na poligraf, da sve dokažem - rekla je Ermina.

Autor: S.Š.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'