AKTUELNO

Stefanu se ne dopada ponašanje Grgurićeve.

Voditelj Ognjen Amidžić je naredni intervju poveo sa Stefanom Karićem, koji mu je otkrio da je njegova veza sa Ivom Grgurić na klimavim nogama.

Karić je otkrio razloge njegovog zategnutog odnosa sa Ivom i šta je to što joj zamera.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari mi se nisu svidele kod nje, posle mi se to svidelo, sad se sve vratilo na početak. Ona priča Tomoviću kako je bolje da raskinemo, onda meni dođe pa priča kako sam ja u pravu. Ponekad pomislim da je ona ovde sa mnom samo zbog rijalitija. Ona meni ispod pokrivača priča kako nema baš emocije i da nije 100% zaljubljena. Neke stvari me tako izbace iz koloseka. Bila je priča sa Tomovićem, pa sa mnom, pa sa Matejom. Ja verujem da joj se sviđam, ali... - ostao je nedorečen Karić, pa nastavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da mi se povlače emocije, jer razmišljam o teorijama zavere. Malo sam težak. Njoj smeta što sam ja sa Ivanom Šopić opušten, to je moja drugarica. Spavamo zajedno, sada imamo neki hladniji odnos, videćemo šta će biti, pogotovo zbog ovoga što je pričala sa Tomovićem.
Da li je Iva razumela zbog čega se ti ježiš na perike? - upitao je voditelj Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Stefan je rekao Ivi da se ježi kada devojke nose perike, a ona ga nije razumela zbog čega on ima takav stav. Grgurićeva nije ni slutila da je on to rekao jer je njegova bivša devojka, preminula misca Dijana Milojković ostala bez kose zbog teške bolesti koja ju je zadesila.

Danas sam pokušao da joj objasnim, ali me nije razumela. Mnoge devojke koje nemaju kosu, žele da imaju svoju kosu, a moraju da nose perike. Ovde se koriste perike zarad glupiranja. Ona mene nije razumela šta sam ja hteo da kažem. Mislim da mi se Iva drugačije predstavila. Ja sam ovde predstavljen kao manijak - rekao je Stefan.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'