AKTUELNO

Tomović smatra da bi Mitrova pogrešila ukoliko bi bila sa Edom.

Nakon što je Mina Vrbaški rekla Vladimiru Tomoviću da Dragana Mitar igra sa njim rijaliti, on je rešio da ih suoči. Tom prilikom je Crnogorac otvoreno rekao Mini da njih dvoje mogu biti samo prijatelji i da je zaljubljen u Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana, je l' ti vidiš da Mina ne želi da ti i ja budemo u vezi. Da li misliš da je u redu da joj pričaš naše razgovore? Ja sam rekao Mini da ćemo mi biti prijatelji. Nikada nismo planirali vezu nakon rijalitija. Ja ne bih ni počinjao vezu koja će biti samo u rijalitiju - pričao je Tomović.
Mina je sada loš čovek. Nemamo 15 godina. Postoji dostojanstvo u svemu ovome. Zato što ste joj kvazi prijatelji, zato se ona ovako ponaša. Imao sam i ja 18 godina, pa se nisam j*bao po rijalitiju. Da li biste vi želeli da imate ovakvu ćerku. Što opravdate ovo što ona ide u sunovrat? Vi opravdavate nju jer je ona zaljubljena - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je zaljubljena. Ona ne vidi dalje od njega. Ona nije loša, ona samo gleda kako će da dođe do njega (Tomovića) - pravdao je Lazić Minu.
Da li je ona svesna u šta će ući ako bude sa njim. Ona je majka. To je sunovrat. Izašla je u maju, pet meseci je napolju. Da je trebalo nešto da se desi sa njim napolju, desilo bi se. Edo je njoj rekao da će da igraju rijaliti. Dragana Mitar se zaljubila u mene. Ja se njoj sviđam, isto kao što se ona meni sviđa - nastavljao je Tomović sa pričom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'