AKTUELNO

Mitrova prepričala zadrugarima svoj razgovor sa Edom i Vladimirom.

Dragana Mitar se poverila svom prijatelju Marku Đedoviću kakav je razgovor vodila sa Vladimirom Tomovićem, ali i u kakvom odnosu se ja Edisom Fetićem, zvanim Torta.

Edo meni kaže kako ja ovde nisam došla da se zaljubljujem, da pravim priče, već da gledam na dete. Bila sam sa Tomovićem u radionici. Rekao mi je da zna sve moje priče, da zna kroz šta sam sve prošla. Rekla sam mu da sam se dva puta razočarala u Eda - prepričavala je Dragana Đedoviću razgovor sa Tomovićem, a on joj je on rekao da sama mora doneti odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razgovora sa Đedovićem, Dragana je povela razgovor i sa Saškom Karan, a ona joj je rekla da mora sama prelomiti sa kime će biti.

On ima troje dece, ja mislim da on nema nameru da se razvede. Onda šta ti tu tražiš? Zašto si ti želela sve to? - upitala je Saška Draganu.
On je isto imao druge devojke, za koje mu je žena znala. Ja sam njemu rekla da on treba da se razvede zbog sebe. Mislim da je bolje da imam prijateljstvo sa Vladimirom. Bolje da ostanemo ovde prijatelji, a napolju šta bude biće - pričala je Dragana.
Ti moraš da vidiš šta ćeš - rekla joj je Saška.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Marko Đedović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'