AKTUELNO

Banetova majka priželjkuje da njen sin bude sa Krunićevom.

Ermina Pašović je pristala na poligraf kako bi dokazala svima da nije imala sa Gagijem Đoganijem ništa više od prijateljstva, kao i to da su njene emocije prema Banetu Čolaku iskrene.

Da li je Jasmina bila upućena u to da se Bane igra sa Ivanom Krunić? - glasilo je 20. pitanje za Erminu, na šta je ona dala potvrdan odgovor, a poligraf pokazao da je njen odgovor istinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo negiram. Simpatije između Ivane i Baneta su postojale. Meni je Ermina rekla da se Bane igra sa Ivanom, ja sam primetila da među njima ima emocija. Ja sam rekla Ermini da mi je drago što je Bane izabrao Ivanu, mnogo mi se sviđa ta devojka, na šta je meni Ermina rekla neke katastrofa stvari o njoj - otkrila je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je meni rekao da se ne ložim na ovu priču sa Ivanom, da opravdava svoj honorar. To mi je sve napisao sedam dana pre mog ulaska u rijaliti. Istina je da je Jasmina rekla da kada bi mogla da bira devojku za svog sina da bi to bila Ivana. Jasmina je rekla da se Ivana ne može porediti sa mnom, da sam ja sasvim nešto drugo - rekla je Pašovićeva, dok je Jasmina istakla da o pevačici nije rekla ništa u negativnom smislu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'