AKTUELNO

Dala joj je povod za sumnju.

Zadrugarka Ivana Šopić tvrdila je svojim cimerima da je svojim očima videla kako Iva Grgurić mazi po licu Filipa Đukića, a zbog toga je dala sebi za pravo da sumnja da među njima nešto postoji pa je želela to da razreši.

Ona je za stolom započela raspravu, a onda se i Iva uključila u razgovor kako bi je ubedila da je sve pogrešno protumačila.

Nemoj da se praviš mutav! Kako to da se odjednom ne družite? Zašto se ja ne bih družila sa Krićem ako je on raskinuo sa Ivom? Neću da me neko za*ebava! Je l' mi drugarica ili nije?! - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da sumnjaš u to, glupo je. Ja ništa nemam protiv tebe, samo sam na Stefana bila ljuta što ti je gledao u zadnjicu i rekao da bi te i on je*ao - objasnila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ivana je nastavila da iznosi činjenice zbog kojih smatra da zaslužuje objašnjenje, ali Filip nije mogao da joj potvrdi, jer se navodno ne seća ničeg.

Mene zanima kako to da ste vas dvoje prestali naglo da se družite, a naglo je i počelo! Još vas ja štitim i kažem da ja tu ne vidim ništa! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kunem se u majku da me nije pomazila i da ja to nisam primetio, istripovala si se - rekao je Filip.
Ma, ja sam videla svojim očima kako je izašla ispred kazina i pomazila ga! Neću da se družim sa nekim i da mi nije prijatelj! Koliko puta bih ja prijateljski zagrlila Karića, pa neću namerno da ne bi ispalo da nešto pokušavam!

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'