AKTUELNO

Bilo je žestoko za crnim stolom.

Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" postavio je novo pitanje za Baneta Čolaka: "Kako je moguće da si već opet zaljubljen u Ivanu Krunić?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno zbog čega je to nekome nemoguće? Evo, Vlada se zaljubio nakon tri dana, a meni niko ne veruje. Nikada nisam izjavio da sam zaljubljen, ali verovatno su tako zaključili. Smatram da sam mnogo pogrešio prema njoj. Ivana mi je lepa, smatram da je dobra... Što se Ermine tiče, sada je tek kraj kada sam čuo da je pričala loše stvari o mojoj majci. Ne postoji jedan posto razloga niti obzira prema njoj, nakon ove šifre "metla " - rekao je Bane.
To si znao! A kako je ona mene nazivala? Rekla mi je da sam motka - rekla je Ermina i dodala svoje mišljenje o Ivani Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da bih je ošišala, ali to je najblaža verzija šta sam sve pomislila. Očima ne mogu da je vidim. Ja kad volim volim, a ja Baneta zaista volim. Njegova majka je sve pokazala kada je pričala sa Ivanom deset minuta, meni je jedva ruku pružila. Kako ja da prema toj ženi imam poštovanje kada je potencirala da joj Ivana bude snajka - dodala je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Ermina Pašović i Bane Čolak

'