AKTUELNO

Iznela je svoje iskreno mišljenje.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Marijana Zonjić, i to za Marku Janjuševiću Janjušu, a ono je glasilo: "Danas nisam najbolje čula na radiju, koji je glavni razlog što si izabrao Šopićku, a ne Maju, ovde kruže priče da imaš prisniji odnos sa Šopićkom".

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da bude 3:3 i da odluče stopala. Obe su mi drage jako. Sa Šopićkom se družim od početka, ali se nikad ne zna šta može da se promeni vremenom - rekao je Janjuš, a onda postavio pitanje Milici Dugalić:
Iskreno mišljenje o devojci preko puta tebe, Dragani Mitar - pitao je Janjuš Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratila sam je u prošloj sezoni, tabloide nisam čitala, bila mi je veoma interesantna, u fazonu baš je briga, ali su stvari počele da se komplikuju, mediji su počeli da pišu. Devojka je mlada, zgodna, iz fine porodice, želi da se bavi muzikom, zaljubljuje se u čoveka i stupa u brak sa čovekom koji voli žene, ima suprugu i decu. Ja mislim da je gospođa sponzoruša, ovo što radi nije korektno prema njoj, a ni prema sinu, koji će sve to čitati i gledati. Ona govori da ga voli, ali svi ostali koji prolaze kroz njen život, to ostaje. Koliko muškaraca je bilo sa njom, klin se klinom ne izbija uvek, brak treba poštovati, uvažavati, bračni partneri moraju da razgovaraju. Na mene moj muž nikada nije ruku digao, bila sam spremna da se spakujem i da odem ako bi se tako nešto desilo, jer je mene moj otac podržao. Ja nisam tako živela kao što je živela Dragana, ja sam sama zarađivala - rekla je Milica Dugalić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'