AKTUELNO

Nisu mogli da se suzdrže!

Zadrugari Nikola Orozović i Bora Santana dobili su zadatak od Drveta mudrosti, a to je da ubede sve zadrugare da ih po završetku specijalne nedelje očekuje izazov zbog kog će svi poželeti da odustanu.

Kako je govor Santane uzeo maha, gde su se svi zapitali o čemu se radi, Orozović je svojim izlaganjem učinio da Mateja Matijević i Milica Kemez shvate da se iza svega što on govori krije tajna.

Šta se dešava? - pitao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće mnogo za*ebano. Bora i ja smo odmah odustali. Ne mogu ništa da preciziram, ali biće opasno i po zdravlje. Drvo nam je reklo da vas pripremimo psihički, jer smo Bora i ja odustali. Meni je krivo što se Ceca razočarala u mene, jer smo odustali. Ja mrzim horor filmove - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su pristali na njegovu igru, a onda su napustili prostoriju gde su prasnuli u smeh, a onda je Mateja predložio Milici da se obrati Bori kako bi i njega upitala šta će se to desiti sutra.

Ma, ne znaju da lažu. Ja sam Boru uhvatio na foru, pitao sam ga šta se dešava. On kaže da će biti supervizori. Kako lažu, ali možemo da se pravimo. Idi i pitaj Boru šta se dešava - rekao je Mateja.
Deluje ti kao s*rdnja, ali spremi se, ovo tebi kažem, sutra će biti pakleno! - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi Orozović da odustanem - rekla je kroz smeh Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Smoriće se, ti se pravi luda i da ne znaš ništa. Ne znam da li da učestvuješ - ubeđivao ju je Bora.

Bora je shvatio da je Orozović uradio nešto što nije smeo, pa je dao sve od sebe da učesnicima promeni mišljenje.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'