AKTUELNO

Otvorio sve karte.

Voditelj Darko Tanasijević večeras je u studiju ugostio podršku zadrugara, jer se večeras održava "Vanredno izbacivanje".

Osman Karić je došao kao podrška svom sinu, Stefanu Kariću, pa je prokomentarisao i njegov odnos sa bivšom devojkom Ivom Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se Stefan ne pribojava ispadanja, shvatio da je pogrešio u vezi Ive, narod je to osudio, ali mislim da ipak neće izaći. Samo ponašanje njegovo prema Ivi... Ja sam mislio i mislim i dalje da ima emocija, ali se loše postavio prema njoj, tu je pravio greške. Ja njihov odnos podržavam i sad. Kada sam dobio pismo od sina da on to više ne želi, onda to nisam podržavao. Ali mislim da je Iva lepa, zgodna, da je za njega. Pročitao sam njegovo pismo, vidi se da mu fali porodica i dugovi njegovi. Priča se da je prvi Lepi Mića video emociju između njih, pa tek onda ja. Ja sam mu indirektno rekao da treba da bude sa Ivom. Sad Vladimir Tomović, ja mislim da mu je on dobar prijatelj tamo. Zadruga je takva igrica da se iz dana u dan menjaju situacije, mene je ta igrica izludela - rekao je Karić, a zatim otkrio šta ga je iznerviralo:
Mene je iznerviralo to kad je ona dobila sat od nekoga, a možda ljudi i greše. O devojci mislim sve najbolje - ponovio je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je istakao da je svestan da je njegov sin trenutno omražen, ali ipak smatra da večeras on neće napustiti "Zadrugu 3".

Stefan je dosta omražen zbog te situaciju, ali mislim da će da se izdigne - naveo je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku. 

Autor: R.L.

#Zadruga

'