AKTUELNO

Otvorio sve karte.

Večeras se u "Zadruzi 3" održava "Vanredno izbacivanje", te je u Beloj kući voditelj Ognjen Nestorović, dok je u studiju voditelj Darko Tanasijević koji razgovara sa podrškom zadrugara.

Kao podrška Gagija Đoganija došao je Adam Đogani, koji je odmah dao svoj komentar na Erminu Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ušla prvenstveno zbog sebe, da bi sebe isprovomovisala. Svaki zadrugar ima isti cilj, da zaradi novac i da bude popularan. Ona je na sve načine pokušavala da bude bitna, ali se vidi da sve radi na silu. I ovo što se pomirila sa Gagijem nije od srca, a on je velikodušan i voli da oprašta. On je njoj oprostio od srca, a ona nije, već sve kalkuliše šta će da radi - rekao je Adam, a onda prokomentarisao i njeno navodno finansiranje Gagija:
Ako smo mi spali na jednu Erminu da ona pomaže, pored porodice, pored Lune, da on živi od dva para farmerki, dve majice, onda oke. Ona se samo javila i rekla da ima poklon za Gagija. Ja nisam toliko upućen u tu situaciju koja je bila između njih dvoje pre rijalitija. On ima emocija, jer je ona dala povoda. Ja sam lično čitao sve te poruke, Gagijev telefon je kod mene. Video sam šta se tu dešavalo. Davala mu je povoda da Gagi poželi da bude sa njom. Ona mu je pisala: "Želim da te vidim", ne bih baš da iznosim sve to. Zanimalo me je, da bih sutra mogao da ga odbranim ili da ga kritikujem, sada mogu da ga odbranim jer je od nje dobijao povratnu informaciju. Mislim da se ona samo hvata za svaku slamku, pristaće na bilo kog muškarca koji joj priđe, samo da ostane.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam je otkrio i koja zadrugarka je zapravo Gagijev tip.

Po njegovoj meri je Ivana Šopić - naveo je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku. 

Autor: R.L.

#Zadruga

'